Har du som jag en Nespresso maskin? Då vet du att man inte kan köpa patroner hur som helst på ICA eller den lokala affären i förbigående när man handlar mat.

Bor du i Stockholm så finns det en affär inne i stan (Kungsgatan) som du rent fysiskt kan gå till och handla Nespresso patroner och tillbehör på. Gör du inte det, eller inte vill ta dig in till stan så blir det till att beställa online.

Nespresso

 

När du köper din maskin så får du ett gäng kaffe-patroner på köpet men de tar slut ganska fort. Mina första beställde jag direkt online.

Jag skapade mitt Nespresso login, och beställde. Allt väl, paketet kom några dagar senare! Det hinner gå ett halvår innan jag vill beställa igen, jag har flera gånger på rad haft vägarna förbi Nespresso affären i stan och köpt där, men idag vill jag beställa online!

Jag fyller i mina login uppgifter på www.nespresso.com. Oj, fel lösenord eller användarnamn. Fail!

Jag provar några gånger till i tron om att jag minns fel eller skrivit fel, jag har för vana att använda ganska komplicerade serier lösenord så det är ju fullt möjligt. Nix!

Försöka logga in på Nespresso

Jag provar att ta en password recovery genom att klicka på ”Glömt lösenord”. Skriver in min mail för att få ett nytt lösenord skickat. Men får svaret ”We did not find any registration with your e-mail in our database”. Nu blir jag osäker på om jag använt en annan mail adress för min registrering. Jag går till Outlook och söker på ”Nespresso” och hittar att det skickats mail och räkning från Nespresso just till den adressen så det är inte felet. Börjar bli sur!

Hittar mail från Nespresso

Jag klickar på ”Kontakta Nespresso Club” och tänker maila dem, jag möts av en popup-ruta på vilken jag kan klicka ”Sweden”. Stirrar lite på kontaktuppgifterna som ser ut såhär:

SWEDEN

Freephone:
0200-456 600
Freefax:
0200-456 601

By letter:
Nespresso Sverige
Box 92175
120 08 Stockholm

Undrar om jag är blind eller om det inte finns en mail-adress? Jag är inte blind!

Jag tänker definitivt inte skicka ett pappersbrev till dem, och har ingen lust att ringa heller. Skiter i det och kokar vanligt kaffe istället.

1 Kommentar
  1. Då kanske du gillar depresso.se .)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.